Báló Norbert

 • magasság: 185 cm
  testsúly: 90 kg
  poszt: center

  Az igazi csiszolatlan gyémánt. Talán a legjobb fizikai paraméterekkel rendelkező játékos a csapatban. A korosztályos válogatottak alap embere, játéka mindig meghatározza a csapat teljesítményét. Fiatalos lendülete egyenlőre ugyan annyira hasznos mint káros hiszen bármikor képes a legnagyobb magasságokból a legmélyebb gödörbe zuhanni a koncentrációja. Amennyiben az igazi tétmérkőzéseken koncentráltan tud majd játszani biztos helye lesz a felnőtt válogatottakban hosszú évekig.

Hardi Tamás

 • magasság: 176 cm
  testsúly: 96 kg
  poszt: leváló

  Az igazi okostojás. Olyan könnyedséggel végezte el az SZTE Általános Orvosi Karát és szerzett diplomát, amely egyedülálló. Az egyetemi csapatból került a klubhoz ahol egyre jobban teljesített így biztos tagjává is vált rövid időn belül. Igazi védekező játékos, akinek kiemelkedő teljesítménye hihetetlen szerénysége miatt szinte mindig csak a mérkőzés elemzésekkor derül ki. Reményeink szerint a rezidens évek alatt is számíthatunk rá és később Ő lesz a klub első csapatorvosa.

Szélpál Tamás

 • magasság: 175 cm
  testsúly: 85 kg
  poszt: tolongás irányító

  Egyike azoknak akik valóban ennél a klubnál váltak férfiakká. A mindig komolyan vett edzések mellett közgazdász diplomát szerezett. A Hovány Kft. egyik legfiatalabb pénzügyes tehetsége aki komoly jövő előtt áll. 2012-ben az év játékosa a klubnál. Háromszoros szuperkupa győztes, többszörös egyetemi 7's válogatott. Legfőbb célja, hogy példát mutasson az utána következő korosztálynak és, hogy a lehető legjobban helyt álljon a pályán és azon kívül is.

Iván András

 • magasság: 170 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: tolongás irányító

  A klub első valóban irányítónak nevelt játékosa. Csendes, visszahúzódó rendkívül segítőkész fiatalember, aki a csapat mellett vált férfivá. Mindig pozitív gondolkodása, mindig mosolygós természete miatt rendkívül népszerű játékos. Az utánpótlás játékosoknak is rengeteget segít, bármikor számíthat rá a klub.

Márton Zoltán

 • magasság: 181 cm
  testsúly: 82 kg
  poszt: leváló

  Egyike azoknak akik nélkül 2004-ben nem tudott volna újra elindulni a rögbi Szegeden. Többszörös Egyetemi bajnok. Évekig utánpótlás edző volt a klubnál. A saját egyéni érdekeit mindig a csapat érdekei mögé rangsorolta valóban bárhol megállta a helyét ha a csapatnak arra volt szüksége.

Petrov Ábel

 • magasság: 177 cm
  testsúly: 105 kg
  poszt: sarkazó

  A "kis Petrov" aki már most komolyabb karriert futott be, mint a nagy tesó, hiszen a korosztályos válogatottak meghatározó embere volt. Igaz kisebb testvér, aki sokkal többet be mer vállalni, mert biztos lehet benne, hogy a bátyja ott áll a háta mögött. A felnőtt csapatban egyre több játéklehetőséget kapva élmény nézni, ahogy a két testvér a csapat mellett egymásért is küzd.

Kovács Márk Manó

 • magasság: 195 cm
  testsúly: 100 kg
  poszt: második sor

  A jövő nagy nemzedékének egyik reménysége. Ő már az a játékos aki rögbisként kezdett sportolni. Többszörös utánpótlás válogatott, és középiskolai tanulmányai befejeztével jó eséllyel pályázik egy külföldi nagy csapathoz.

Petrov Tamás

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 108 kg
  poszt: leváló

  A "Petrov klán" legidősebb tagja. Az öt gyermek közül, akik mind megfordultak a klubban Ő a legidősebb. Igazi szikla, aki a sok kis tesó mellett rendkívüli nyugalomra és alkalmazkodó képességre tett szert. Soha nem elégedetlen soha nem panaszkodik, rendkívül jól terhelhető játékos. A családi vállalkozás egyértelmű örököse valódi sportember, aki biztosan a rögbi közelében marad hosszú hosszú ideig. Rendkívül jó genetikájának köszönhetően a modern tolongás játék abszolút fekszik neki.

Márki Roland

 • magasság: 187 cm
  testsúly: 96 kg
  poszt: összefogó

  Talán a leghosszabb úton ért a csapathoz, azonban mostanra alap emberévé vált. Többszörös utánpótlás válogatott. 2013-ban az év felnőtt játékosa. Kíváló sportember vált belőle, igazi példaképe az utána jövő korosztályoknak. Legfőb célja, hogy tanulmányai befejezése után külföldön is játszhasson.

Mohai Sándor

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: fogó

  A klub első igazi utánpótlás játékosa. Kisgyerekként került a Gorillákhoz és soha nem távolodott el a rögbitől. Többszörös utánpótlás válogatott. Felnőtt 7's válogatott. Jelenleg az utánpótlás nevelés egyik pillére. Ő a klub örök Sanyikája.

Gárgyán Dániel

 • magasság: 175 cm
  testsúly: 109 kg
  poszt: pillér

  A csapat egyik legnagyobb tehetsége. A sport iránti elkötelezettsége példaértékű. Terhelhetősége kiemelkedő igazi csapatjátékos. A Springok Trans Kft. alkalmazottja. Többszörös utánpótlás válogatott és a felnőtt válogatott bő keretének is tagja. A klub színeiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy a felnőtt válogatott első számú pillére legyen.

Juhász Máté

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 83 kg
  poszt: center

  Az egyetemi csapat legsikeresebb játékosainak egyikke. Igazi védekezés specialista. Csapatjátékos minden értelemben. A csapat szineiben háromszoros szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy friss diplomásként az életben is a sportban elért sikereihez hasonlóan boldoguljon és munkát össze tudja egyeztetni a versenysporttal.

Nagymihaly Dominik

Báló Krisztián

 • magasság: 179 cm
  testsúly: 88 kg
  poszt: tolongás irányító

  Az egyik legsokoldalúbb játékos a csapatban. Igazi tolongás játékos aki fiatal kora ellenére irányítani is tudja azt. Pár éven belül valódi játékmesterré nőheti ki magát. Többszörös utánpótlás válogatott. A csapat színeiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy tanulmányai elvégzését követően a munka mellett is meghatározó játékos tudjon maradni.

Baranyi Bence

 • magasság 190 cm
  testsúly 80 kg
  poszt: szélsõ/fogó

  A GAMF hallgatója aki nagyon sikeresen ötvözi a jó tanulást a hobby sporttal. Egyike a legmegbízhatóbb játékosoknak, akik rengeteg társadalmi munkával veszik ki a részüket az egyesület sikeres mûködtetésébõl. Legfõbb célja stabilan a játékos keretbe kerülni és emelett valóban használható és piacképes diplomát szerezni.

Prágai András

 • magasság: 204 cm
  testsúly: 119 kg
  poszt: második sor

  A felnőtt csapat kapitánya igazi csapatjátékos. Party Pápa. A Prágai Látszerészet okleveles optikusa a családi vállalkozás alap pillére. Többszörös felnőtt magyar válogatott, jelenleg is a keret tagja. A klub szineiben háromszoros szuperkupa győztes alapító és elnökségi tag. Legfőbb célja, hogy a csapat az edzéseken és mérkőzéseken kívül is jól érezze magát egységet mutasson.

Kálmán Benedek

 • magasság: 185 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: fogó

  A junior csapat igazi sztárja. A klub első olyan játékosa aki előtt valódi alternatíva, hogy 3/4 játékosként külföldön egy komoly akadémián játszhasson középiskolai tanulmányai befejeztével. Többszörös utánpótlás válogatott. A felnőtt keret alapembere. Legfőbb célja, hogy egyetemre menjen és külföldön játszhasson.

Makra Péter

 • magaság: 176 cm
  testsúly: 89 kg
  poszt: center

  Az SZTE programtervező informatikus hallgatója. Emellett képzettségei körébe tartozik számos alternatív mozgásforma. Primal Move instruktor, és K-Active terapeuta (kinesio tape). A junior korábban a kadét csapat edzője. Legfőbb célja, hogy az alternatív módszerek beépüljenek a rögbijátékosok felkészülésébe, hatákonyabbá téve a fejlődést/rehabilitációt, minimalizálva a sérüléseket.

Drabbant Gergő

 • testmagasság: 195 cm
  testsúly: 95 kg
  poszt: szélső

  A klub egyik legfrissebb igazolása. Az SZTE biológia szakos hallgatója. A Velencei Kék Cápák nevelése de nagyon jól beilleszkedett a Gorillák közé. A csapat alap embere lett. Egyetemi tanulmányai mellett a csapat Crossfit termében dolgozik. Többszörös utánpótlás válogatott és amennyiben tanulmányai mellett tudja vállalni úgy a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya is számít rá. Legfőbb célja, hogy megmutassa a tanulás mellett is lehet komoly sporteredményeket elérni.

Debreczeny Dénes

 • testmagasság: 176 cm
  testsúly 85 kg
  poszt: edző

  Az első szegedi rögbicsapat játékosa, 1993-ban alapító tagja a Mogorva Gorilláknak. 2004-ben fő szervezője a Fit World Sportegyesületnek amelynek elnökségi tagja. A Magyar Rögbi Szövetség elnökségi tagja 2009-óta. Játékosként tagja a 3-szoros Szuperkupa győztes szegedi csapatnak. Kedvenc játékosa Jean De Williers. Két kislány édesapja. Fő célja, hogy a szegedi klub tovább erősödjön és meghatározója legyen a magyar rögbinek.

Fábián Gábor

 • magasság: 188 cm
  testsúly: 92 kg
  poszt: leváló

  A legtudatosabb játékosa a klubnak. Az SZTE TTIK biológus hallgatója mester szakon. A fizikai felkészülése egyedülálló amely magával ragadja csapattársait is. Korosztályában igazi véleményformáló személyiség. A klubnál 2012-ben a Játékosok Játékosa cím nyertese amely a legmagasabb nem szakmai díj. Legfőbb célja, hogy a fizikai felkészülésben megszerzett tudását átadja a fiatalabb játékosoknak.

Györgyey András

 • magasság: 180 cm
  testsúly: 80 kg
  poszt: irányító

  Az SZTE műszakimenedzser hallgatója, az egyetemi csapat meghatározó játékosa. Többszörös utánpótlás válogatott. A klub színeiben kétszeres szuperkupa győztes.

Csanda Bálint

 • magasság 195 cm
  testsúly 95 kg
  poszt: második sor

  A SZTE EHÖK SE rögbi szakosztályának vezetõje. Az SZTE Mérnöki karának hallgatója. A csapat igazi party arcainak egyike valódi társasági ember. Játékos karrierjét több komoly sérülés hátráltatta, de remélhetõleg a 2014-es visszatérés sikeres és sérülés mentes lesz. Legfõbb célja stabilan a játékos keretbe kerülni és az egyetemi csapatot a lehetõ leghatékonyabban menedzselni.

Szilágyi Csaba

 • magasság: 182 cm
  testsúly: 85 kg
  poszt: leváló

  A csapat belső motorja. Igazi mókamester aki bármikor, bármiből képes tréfát csinálni. A csapat kapitánya 2012-ig. Többszörös egyetemi bajnok, felnőtt válogatott a klub színeiben háromszoros szuperkupa győztes. Civilben nagyon sikeres üzletember a klub egyik fő támogatója is.

Biczók Attila

 • magasság: 183 cm
  testsúly: 107 kg
  poszt: pillér


  A csapat egyik alapembere igazi véleményformáló személyiség. A Hovány Kft. értékesítési vezetője. Két gyermek édesapja. Korábban többszörös kajak válogatott a felnőtt rögbi válogatott bő keretének tagja. 2013-ban a klub év felnőtt játékosa. A klub színeiben háromszoros szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy a klub fiatal játékosainak legyen pozitív példa a csapatnál végzett munka.

Kovács Henrik

 • magasság: 179 cm
  testsúly: 82 kg
  poszt: irányító

  A csapat egyik legimprovizatívabb játékosa. Mindig minden helyzetben képes meglepetést okozni. Többszörös utánpótlás válogatott. A csapat szineiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy egyre inkább kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson és ezzel kiszámítható eredményeket érjen el a csapat.