Hungarosun Gorillák Rugby Club - Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club junior bajnoki mérkõzés Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Elrajtolt a GDF SUEZ Magyar Junior Rögbi Bajnokság tavaszi szezonja. A hazai csapat nagyon tudatosan készült a bajnoki rajtra hiszen rendkívül sok õszrõl halasztott mérkõzés is vár rájuk vagyis igen hosszú lesz a menetelés a tavaszi szezonban. A csapat...

2014-03-29 20:37:52

Bőbebben

2015 ősz bajnoki zárás


A Gorillák a 2. helyen végeztek az õszi szezonban.

A Fit World SE HungaroSun Gorillák RC 2004-es megalakulása óta a legjobb pozícióban várja a 2015/2016 évi MRGSZ felnõtt férfi XV. bajnokság tavaszi rajtját. Ennek oka, hogy bár az utolsó fordulóban idegenben alul maradtak a jelnleg bomba erõs KARC otthonában a riválisok közül az Esztergom meglepetés gyõzelmet harcolt ki szerencsére célbónusz nélkül a Bp. Exiles ellen, így mindhárom csapat egy gyõzelemmel zárta az õszt.

A Szegednek van célbónusza a Bp.Exiles-nak van vesztes bónusza de a Szeged több célt szerzett így 2. helyen zárta az õszi szezont.

Ez nagyon kedvezõ és az eddigi legjobb õszi szereplés ami azért nagyon bíztató mert a tavasz mindig jobb szereplést hoz a Gorilláknak.

2015-11-18 19:47:18


Hozzászólások: