2015 év zárása Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Közeledvén az év végéhez mindenki számot vet az elmúlt év eredményeivel és statisztikákat készít. Nincs ez másképp az MRGSZ háza táján sem és így napvilágot látnak olyan adatok amelyekre a bajnokság közben nincs elég idõ odafigyelni. Az egy...

2015-12-08 21:16:45

Bőbebben

Fit World Se HungaroSun Gorillák vs. Vojvodina Ragbi Klub


2016-02-27

Ismét pályán a Gorillák és beigazolódni látszik, hogy csak erõs ellenfél ellen érdemes játszani és csak az elvesztett mérkõzésbõl lehet tanulni.

A mérkõzés a felkészülés két teljesen különbözõ szakaszában lévõ csapat csatáját hozta. A Vojvodina végzett a felkészüléssel és készen áll a bajnoki rajtra ami náluk március 05. A Gorillák egyetlen pálya edzést tartottak a mérkõzés elõtti pénteken, hiszen nekik március 26 lesz a rajt.

A mérkõzés ennek ellenére nagyon kiegensúlyozottan kezdõdött és az elsõ 20 perc végén 0-0 állt az eredmény jelzõ táblán. A második 20 perc végén 0-5. A harmadik végén 7-13. A negyedik 20 percet a két edzõ másra használta, így alakult ki a végeredmény 7-34 ami egyértelmûen annak köszönhetõ, hogy a vendég csapat egy gyõztes mérkõzéssel akarta lezárni a felkészülést míg a hazai egy mindenki pályára lépett mérkõzéssel akarta elkezdeni a pálya edzéseket.
A hazai csapatban 29 játékos lépett pályára, és igazán komoly versenyhelyzet alakult ki több poszton is a csapatba kerülés érdekében.

A mérkõzés legfájóbb pontja, hogy Hardi Tamás komoly orr csont törést szenvedett, így hosszabb idõt lesz kénytelen kihagyni. Reméljük a 7's szezonra már rendelkezésre áll majd az egyetemi csapat vezetõje.

2016-02-29 18:16:22


Hozzászólások: