2015 év zárása Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Közeledvén az év végéhez mindenki számot vet az elmúlt év eredményeivel és statisztikákat készít. Nincs ez másképp az MRGSZ háza táján sem és így napvilágot látnak olyan adatok amelyekre a bajnokság közben nincs elég idõ odafigyelni. Az egy...

2015-12-08 21:16:45

Bőbebben

Magyarország - Dragon Brno


2016-03-18 Esztergom

Ismét szegedi játékosok a felnõtt XV válogatottban.

A kluboknál végzett edzések után célegyenesbe fordult a felnõtt férfi XV válogatott felkészülése a 2016 tavaszi ENC 2B mérkõzésekre. A Fit World SE HungaroSun Gorillák RC játékosai közül Szabó Tamás, Márki Roland, Kovács Márk Manó kaptak behívót és készülnek tovább Ciprus ellen egy a Dragon Brno RC csapata ellen játszott teszt mérkõzéssel szombaton.

A válogatott felkészülési mérkõzésére a külföldön játszó játékosok nem utaznak haza így több lehetõség nyílik a hazai bajnokságban játszó kerettagok elõtt. Szabó Tamás évek óta alap embernek számít a válogatottba és a jelenlegi formája alapján ebben nem is várható változás. Márki Roland egy nagyon súlyos sérülésbõl (áll csont törés) tér vissza de a klubnál mutatott formája alapján kihagy- hatalannak tûnik a keretbõl. Kovács Márk Manó egyértelmûen a jövõ ember a klub alap játékosa lett az elmúlt évben és a Tavasz Kupán (múlt héten nyerték meg a Gorillák) mutatott játéka alapján biztosan felhívja magára a szövetségi kapitány figyelmét.

A játékosok péntek déután egy pálya edzésen majd egy taktikai megbeszélésne vesznek részt. Szombaton délelõtt egy átmozgatás és egy újabb megbeszélés vár rájuk. A mérkõzés a Dragon Brno RC csapata ellen szombaton 14.00 órakor kezdõdik Esztergom RCH pályán.

2016-03-18 18:48:52


Hozzászólások: