MRGSZ Év játékosa 2015 Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Ismét egy Gorilla az év U20 játékosa !

Az év végéhez közeledve minden sportban így a rögbiben is elkezdõdik az év értékelés. Ennek minden évben az elsõ lépcsõje , hogy a Magyar Rögbi Szövetség az Év Játékosa díjakat megszavaztatja...

2015-11-19 16:50:23

Bőbebben

Felnőtt férfi XV válogatott


2016-09-23-35 Párkány Szlovákia

A hétvégén megkezdi a felkészülést két soron következő ENC mérkőzésére a felnőtt férfi XV válogatott.

A szegedi csapatból Szabó Tamás és Márki Roland tudta vállani a rendkívül nehéz három egymást követő hétvégét. Az első hétvégén egy három napos edzőtáborral kezdődik a felkészülés, amelynek a párkányi Sport Hotel ad otthont. Az edzőtábor végén vasárnap, egy egymás elleni mérkőzést követően hirdet utazó keretet Richard Williams szövetségi kapitány. Az utazó keret szeptember 30-án Tallinba (Észtország) utazik.

Az edzőtáborban 4 edzés és 2 video elemzés szerepel. Szabó Tamás évek óta stabil tagja a válogatottnak Márki Roland az utánpótlás válogatottból 2015-ben került fel a felnőtt válogatottba ahol mostanra szintén alapembernek mondható.

Meg kell említeni, hogy Kálmán Benedek és Báló Norbert is behívott kapott azonban tanulmányaik miatt ezt az intenzív igénybevételt nem tudták vállalni. Kómár Tamás kisebb sérülés és munkahelyi kötelezettségek miatt volt kénytelen lemondani a válogatottságot.

2016-09-23 13:31:31


Hozzászólások: